Purificator Dyson Smart Pure Cool Link TP04

Ca toate produsele Dyson, purificatorul de aer Dyson Pure Cool se remarca datorita stilului sau minimal si caracteristicilor inovatoare. Purificatoarele de aer tind de obicei sa fie niste obiecte banale, cu cateva filtre care stau in fata unui ventilator si a unei invelis din plastic exterior, prin urmare, nu sunt foarte elegante. Nu este cazul seriei de purificatoare Dyson Pure Cool. Cea mai recenta varianta Dyson Pure Cool TP04 ofera un design deosebit, care se va potrivi perfect in orice incapere.

In prezent, exista doua versiuni de de top ale purificatorului de aer Dyson Pure Cool

ON BUDGET

Purificator de aer Dyson

Wi-Fi, filtru HEPA, 10 nivele de filtrare

Dyson Pure Cool TP02

BEST CHOICE

Purificator de aer Dyson Pure Cool

Wi-Fi, filtru HEPA, 10 nivele de filtrare

Dyson Pure Cool TP04

Ventilatorul fara cusur este unul fantastic, iar fluxul puternic de aer este mai mult decat adecvat pentru camerele de dimensiuni medii. Ruleaza linistit de cele mai multe ori cu o oscilatie de 350 de grade, care va acoperi intreaga incapere. In ceea ce priveste purificarea aerului, Pure Cool TP04 este la fel de excelent ca si alte produse din această categorie, filtrele HEPAsi carbon activat asigura ca purificatorul de aer elimina toti poluantii dintr-o incapere.

Combinati acest lucru cu un design elegant, un panou LCD digital care va ofera informatii despre calitatea aerului in timp real, o telecomanda excelenta care se ataseaza magnetic de unitate si posibilitatea de a va conecta la telefon prin Wi-Fi si veti primi probabil unul dintre cele mai bune purificatoare de aer, disponibile pe piata astazi.

Indiferent de purificatorul de aer Dyson Pure Cool Link pe care il alegeti, Dyson TP02 sau TP04, va veti bucura de aceste avantaje:

  • Purificarea aerului (folosind două filtre de aer de înaltă calitate)
  • Filtru HEPA – Captează 99,97% din particule microscopice cu dimensiuni de până la 0,3 microni. Aceasta include alergeni, praf, spori de mucegai, bacterii și particule (PM2.5)filtre Dyson Smart Pure Cool Link TP04

 

  • Filtrul de carbon activat – îndepărtează compușii organici volatili (COV) și alte substanțe toxice găsite în aer. De asemenea, reduce mirosurile casnice de la gătit, animale de companie și fum.
  • Mod automat – oferă purificatorului un control total asupra purificării aerului. Monitorizează calitatea aerului și se reglează automat pentru a filtra eficient.
  • Wi-Fi Control – Vă permite să controlați purificatorul de aer de pe orice dispozitiv iOS sau Android.
  • Aplicația Dyson Link – Vă permite să monitorizați calitatea aerului și să vizualizați rapoarte în timp real. De asemenea, puteți crea programe pe parcursul săptămânii, puteți opera purificatorul de aer atunci când nu sunteți acasă și sa verificați durata de viață a filtrului.
  • Control vocal – Vă permite să controlați purificatorul de aer cu sunetul vocii, conectându-l la un dispozitiv inteligent pentru sistemul de acasă, cum ar fi Amazon Alexa.
  • Telecomanda – Vă permite să controlați purificatorul de aer cu un dispozitiv portabil.
  • Mod Noapte – Diminează afișajul și rulează mai liniștit purificatorul de aer. Un mod ideal pentru dormit.

Ambele purificatoare de aer sunt de asemenea certificate de către California Air Resources Board (CARB). Acest lucru înseamnă că aceste produse au trecut un set strict de teste și orientări pentru siguranța umană și pentru a ajuta persoanele cu astm și alergii.

Purificator de aer Dyson Pure Cool™ Link TP04

Purificatorul de aer Dyson Pure Cool Link TP04 are un design de 360 ​​de grade pentru admisia de aer, cu doua seturi de filtre identice situate in partea din fata si din spate ale unitatii. Exista filtrul obisnuit de carbon activat, care curata gazele si alti poluanti obisnuiti si un filtru HEPA care elimina pana la 99,95% din particule sub 0,1 microni.

Cele mai multe filtre de aer HEPA fac o treaba decenta in filtrarea aerului, dar prin adaugarea unui ventilator fara cusur, Dyson a reusit să creeze un produs unic.Ventilatorul in sine este extrem de silentios la nivelul 1 si 2.

Ventilatorul de la purificatorul de aer Dyson Pure Cool TP04 este un ventilator elegant cu 10 viteze, care purifica aerul din jur si ajuta la racirea unei încăperi. Capteaza 99,97% din poluantii cu particule mici de 0,3 microni. Conform Dyson, TP04 va detecta si raporta automat nivelurile de calitate a aerului în timp real pe PM 2.5, PM 10, VOC și NO2. Dyson sustine de asemenea ca TP04 este singurul purificator de aer care filtreaza in mod corespunzator aerul din intreaga camera.

Dyson Pure Cool

Dyson este foarte bun la design. Ei folosesc sintagma „forma urmează functia”, cea ce inseamna ca produsele lor sunt functionale si usor de utilizat. Acest lucru este adevarat si aici. Dyson Pure Cool TP04 arata mult mai bine decat majoritatea purificatoarelor de aer disponibile astazi pe piata si este foarte simplu de folosit.

Filtrele sunt usor de inlocuit, atunci cand este timpul pentru a face acest lucru. Filtrele se potrivesc doar intr-un singur sens si se monteaza foarte usor, fara a fi necesare instrumente. utonul on / off este la indemana. Exista o fereastra mica circulara, care raportează conditiile de aer / poluare, precum si viteza ventilatorului. Dyson Pure Cool TP04 include o telecomandă mica, cu pictograme usor de inteles care ilustreaza diverse functii, cum ar fi rotirea, viteza ventilatorului etc.

Daca aplicatia este descarcata, atunci fereastra de informatii circulare si telecomandă devin inutile. Aplicatia va efectua fiecare functie si va oferi rapoarte in timp real. Dyson Pure Cool TP04 poate fi controlat de la distanta folosind aplicatia prin WiFi, bluetooth si este compatibil cu Alexa.

Telecomanda dispune de butoane pentru toate caracteristicile cheie: modul auto, setarea oscilatiei, controlul vitezei ventilatorului, derularea diferitelor panouri de informatii de pe citirea digitala, trecerea la modul numai purificare si comutarea modului de noapte – unde purificatorul de aer trece la setarea cea mai silentioasa si intuneca panoul. Cea mai buna parte a telecomenzii este ca este magnetica si se ataseaza de varful turnului. Telecomanda este curbata – la fel ca portiunea de sus a purificatorului.

Concluzie:

Daca sunteti predispusi la alergeni sau sunteti ingrijorati de polen sau de diverse particule poluante din interior, Dyson Pure Cool TP04 este o alegere fantastica.

Dyson Pure Cool TP04 nu este un produs ieftin, dar primiti un produs incredibilDisponibil Aici.

Este scump (ca majoritatea produselor Dyson), dar foarte putine purificatoare de aer pot face ceea ce face TP04 si in plus arata foarte bine.

Lasă un comentariu

error: Content is protected !!