Scuter Electric Harley

Scuter Electric Harley 1500W, pentru 2 persoane

Suspensie fata+spate,Far led cu indicator baterie, Telecomanda, Bluetooth, Alarma, multicolor

Scuterele si trotinetele electrice au luat cu asalt piata in ultimii ani, oferind o multime de avantaje pentru cei care cauta solutii de deplasare rapida in orase. O astfel de solutie este scuterul electric Harley, gandit pentru doua persoane.

Specificatii tehnice

Scuterul are o postura solida si foarte rezistenta. Rotile sunt groase si rigide, iar aparatorile sale sunt decorate cu alb, rosu si albastru. Coarnele sunt usor inalte si asigura o buna postura pentru cel care conduce scuterul. Vehiculul are baterie de 20 Amperi, litiu, detasabila.

Este amplasata sub scaunul din spate, astfel ca scuterul ramane cu o imagine curata si ingrijita. Bateria se incarca in circa 5 ore si ofera o autonomie lunga, de 30 pana la 50 km. Acest lucru inseamna ca va puteti deplasa pe distante destul de mari, fara teama ca bateria s-ar putea epuiza.

Motorul scuterului are 3 trepte de viteza si este puternic pentru gabaritul si configuratia generala a scuterului. Scuterul Electric Harley 1500W este un model foarte actual, lansat in 2019, astfel ca vine echipat cu o serie de functii si caracteristici de top.

Suporta maxim 180 de kg, ceea ce inseamna ca este perfect pentru doua persoane a cate 90 kg fiecare. Greutatea este astfel distribuita, incat scuterul ramane intr-un bun echilibru pe parcursul traseului.

Dincolo de aspectul sau impunator, original si foarte modern, scuterul electric Harley este echipat cu frane pe disc hidraulice pe fata si pe spate, un detaliu care sporeste siguranta in trafic. De asemenea, are suspensie pe fata si pe spate, astfel ca poate face fata chiar si traseelor presarate cu gropi sau denivelari (acestea nu se vor simti foarte pregnant, gratie suspensiilor foarte bune). Nu lipsesc luminile de semnalizare si stop pentru frana.

Scuterul se livreaza cu telecomanda si posibilitatea de setare alarma si cu scaun suplimentar pentru a doua persoana. Are anvelope solidede 18 x 9.5inch si masoara 175 x 75 x 77cm (are 55 kg). Acest lucru inseamna ca este destul de usor de manevrat.

De ce sa-ti cumperi un scuter electric Harley

  • este ecologic; fiind un vehicul electric, nu emite noxe daunatoare mediului inconjurator.
  • te ajuta sa te deplasezi rapid in orase; eviti traficul urban
  • il poti conduce chiar daca nu ai permis auto. Scuterul este limitat la 25 kg/ h, asa cum prevede legea pentru cei care conduc vehicule electrice fara permis.
  • are dimensiuni potrivite si este usor de manipulat
  • este intuitiv si foarte simplu de folosit
  • are elemente de siguranta care sporesc securitatea conducatorului si pasagerului in trafic.

Lasă un comentariu

error: Content is protected !!